Често задавани въпроси

 • Happy Credit до Заплата – удобен заем до 2500 лева, с период между 30 дни, 45 дни, 60 дни, 75 дни или 90 дни. Всеки първи Happy Credit до Заплата в размер до 500 лева е безлихвен, ако е върнат в гратисен период до 30 дни.
 • Happy Credit Плюс -  удобен потребителски кредит до 3 000 лева, с възможност за изплащане на равни месечни вноски от 3 до 48 месеца.
 • Ипотечен кредит - бърз кредит обезпечен с ипотека с фиксирана лихва за целия период от 5000 лв. до 650 000 лв.

ДА, като нов клиент първият ти кредит е безлихвен за максимална сума до 500 лева. Връщаш точно толкова колкото си взел, спазвайки падежната дата. Няма скрити такси и не се изисква поръчител.

Профилът е твоят личен страница в Happy Credit, където ще намериш информация за активните ти кредити, както и архив на кредитната ти историята при нас. Можеш да актуализираш личната си информация бързо и лесно, да прикачиш снимки на валидната си лична карта (лице и гръб), както и да заявиш нов кредит само с няколко клика без да се налага да въвеждаш всеки път личните си данни.

Освен това, чрез профила си ще може да проверяваш и да се осведомяваш по всяко време за всички активни промоции, игри, томболи и други бонуси за клиенти.

През твоя личен клиентски профил в сайта на www.happycredit.bg можеш да:
 

 • Заявяваш нов кредит още по-бързо, само с няколко клика, без да попълваш личните си данни отново или да представяш копие на валидната си лична карта;
 • Проследяваш състоянието на активен кредит и начин на погасяването му;
 • Проверяваш архив на кредитната си история при нас;
 • Намериш информация за всички активни промоции, игри и бонуси за клиенти;
 • Заявяваш желание за удължаване на срока за връщане на активен кредит Happy Credit до Заплата.

Ако си забравил имейл адреса, който използваш като потребителско име за вход в клиентския си профил или същият вече не е достъпен, свържи се с нашия център за обслужване на клиенти на + 359 877 99 99 60 за да ти помогнем. След верификация, удостоверяваща те като титуляр на съответния профил, ще направим желаната смяна на имейл адреса.

Тук, в сайта www.happycredit.bg , необходимо е само да избереш кредитен продукт и срок на връщане, да попълниш нашата максимално улеснена за попълване, удобна, достъпна и напълно безплатна форма за кандидатстване, която ти позволява бързо и лесно да получиш желаното кредитно одобрение. Кандидатствай сега!

 Като допълнителна опция Happy Credit ти дава възможност да посетиш и офис на Дружеството или Партньор в цялата страна.

Единствено ти е необходима лична карта и да знаеш личната си банкова сметка.

Не в Happy Credit нямаме такси за регистрация или изпращането на твоето заявление, както и за превод на избраната сума по твоя кредит.

Не, ние не изискваме поръчител или предоставяне на някаква гаранция.

Да си български пълнолетен гражданин и да притежаваш доход по договор, който е достатъчен за покриване на месечната ти вноска по кредита, заедно с месечните разходи за домакинството ти.

При кандидатстване за кредит в Happy Credit можеш да избереш допълнителна услуга Експресно разглеждане на Заявлението - „Бърз кредит“, с която ще получиш експресно разглеждане на твоето заявление за кредит и отговор до 15 минути! Използвайки калкулатора на нашия сайт, можеш да провериш крайните суми за връщане, в зависимост от това дали допълнителната услуга „Бърз кредит“ е избрана. В случай че твоята заявка за кредит не е одобрена, услугата Експресно разглеждане на Заявлението не се заплаща. В случай че не се възползваш от тази допълнителна услуга, ще получиш отговор на заявлението си за кредит в рамките на 10 календарни дни.

 

Ще получиш имейл и обаждане.

Можеш, стига да покриваш нашите изисквания за кредитоспособност. Ние спазваме стриктно правилата за оценка на риска и финансовото състояние, затова си запазваме правото да откажем кредита.

При всяко искане оценяваме кредитоспособността на потребителя. Ако оценката установи признаци за влошаване на твоето финансово състояние, ние си запазваме правото да ти откажем.

Възможна причина за това може да е:

 • наличие на много активни кредити;
 • просрочие по кредит;
 • неплащане по кредит;
 • наличие на няколко нови кредита;
 • лоша кредитна история;
 • установим невярно подадена информация.

Ние в Happy Credit подкрепяме разумно кредитиране и ще се радваме да бъдеш отново наш клиент, когато кредитното ти състояние се подобри.

След получаване на одобрение и подписване на договора, ще можеш да получиш парите си на посочената от теб лична банкова сметка. Преводът на желаната сума се извършва до минути, ако сметката ти е в УниКредит Булбанк.

В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до следващия работен ден.

 Имаш право да се откажеш от сключен договор за кредит в 14-дневен срок от датата на сключване на договора. За целта трябва да изпратиш в писмен вид уведомлението си за отказ (по-долу може да изтеглиш образец) до Интернешънъл Саламанка Капитал ООД на електронен адрес: office@happycredit.bg или на адрес: гр. София жк.Люлин 9 бл.963 ет.1 офис 11. При отказ от договора за кредит, дължиш цената на действително предоставените финансови услуги по Договора: получената главница Кредита, както и лихвата, начислена за периода от датата на усвояване на главницата по Договора до датата на връщане на главницата. Лихвата се изчислява на базата на уговорения в Договора лихвен процент. Моля, имай предвид, че ако твоят кредит е с избрана допълнителна услуга „Бърз кредит“, с която Happy Credit е предоставил експресно разглеждане на Заявлението ти за кредит, като вече предоставена услуга, я дължиш в пълен размер за продукт Happy Credit до Заплата или пропорционално на използвания период на кредита при продукти Happy Credit Plus.  Изтегли образец тук

Можеш и дори ще намалим оставащото ти задължение. Имаш право да изплатиш предсрочно кредита си по всяко време, като платиш лихва само за реално използвания период. Моля, имай предвид, че ако твоят кредит е с избрана допълнителна услуга „Бърз кредит“, с която Happy Credit е предоставил експресно разглеждане на Заявлението ти за кредит, като вече предоставена услуга, при предсрочно погасяване я дължиш в пълен размер за продукт Happy Credit до Заплата или пропорционално на използвания период на кредита при продукти Happy Credit Plus. Преди предсрочно погасяване, задължително трябва да уведомиш Интернешънъл Саламанка Капитал ООД чрез молба на хартиен или друг траен носител на електронен адрес: office@happycredit.bg или на адрес: гр. София жк.Люлин 9 бл.963 ет.1 офис 11 за намерението си, като посочиш датата на която желаеш да погасиш кредита. Ние ще изчислим и ще те уведомим за точната сума при пълно предсрочно погасяване към посочената от теб дата, както и ще отбележим и проследим погасяването извън договорения погасителен план.

Ако имаш затруднения с връщането на заема или с плащането на месечните вноски по кредита, свържи се с нас. Наш служител ще ти помогне и ще ти даде най-добрия съвет за конкретната ситуация.

Предлагаме възможност за рефинансиране. Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит, преди да си изплатил текущия. Искането за рефинансиране може да изпратиш чрез клиентския си профил. Искането подлежи на одобрение от Кредитния отдел на Happy Credit, като ще получиш отговор на имейл или телефон при одобрение или отказ.

Най-бързият и удобен начин да научиш дължимата сума към днешна дата е като се свържеш с нашия център за обслужване на клиенти на + 359 877 99 99 60. Също така можеш да се свържеш с нашия екип "Обслужване на клиенти", чрез имейл на: office@happycredit.bg.

Всеки наш договор съдържа необходимата информация за начина на погасяване. В случай, че той не Ви е на разположение и не можете да достъпите личния си профил, в който имате на разположение виртуален пост терминал, можете да правите погасявания по банков път по следните банкови сметки на „ИНТЕРНЕШЪНЪЛ САЛАМАНКА КАПИТАЛ“ ООД, 

Банка: "Уникредит БулБанк" АД, IBAN: BG89UNCR70001516285493 , BIC: UNCRBGSF

Банка: " Алианц Банк България" АД,IBAN:BG16BUIN95611000672591, BIC: BUINBGSF;

Винаги в платежното нареждане посочвайте ЕГН и номер на договор, за да можем да идентифицираме правилно плащането Ви.

Лоялните ни клиенти получават периодично бонуси, участват в наградни томболи и първи получават достъп до най-новите ни услуги и нововъведения. Информация за всички бонуси и отсъпки, от които можеш да се възползваш като наш клиент, ще откриеш и в твоя клиентски профил.

Лични данни е всяка информация, която се отнася до теб и чрез която може да бъдеш идентифициран/а пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като имена, ЕГН, данни за местонахождение, телефон, e-mail адрес или по един или повече признаци, специфични за идентичността ти.

Гарантираме 100% защита на личните ти данни. Като администратор на лични данни, отговаряме пред закона за личната информация на нашите клиенти. Happy Credit използва SSL сертификат, като в сайта са вградени най-съвременните технологии, под формата на 256-битова криптирана връзка, която гарантира сигурността на личните данни. Компютърната мрежа на Happy Credit е изградена според препоръките на PCI DSS. Информационните системи за обработване на данни, включително лични такива, са базирани на регулярно одитиран софтуер. Повече информация, може да намериш вПолитика за използване на „бисквитки“.

При искане на кредит от Happy Credit в качеството си на финансова институция трябва да установи и провери твоята идентичност. За целта трябва да се идентифицираш, като прикачиш в профила си снимка на личната си карта (лице и гръб), като всяка от тях може да бъде с размер до 5 MB. В случай че е по-удобно за теб, можеш да изпратиш снимките чрез Viber на тел. 0877 99 99 60 или по имейл на office@happycredit.bg 

Законът изброява редица категории длъжностни лица, които попадат в това определение - държавни глави, премиери, министри и зам.-министри, депутати, конституционни и върховни съдии, членове на управителни органи на централни банки, посланици и др. Спрямо тях трябва да бъде прилагана разширена комплексна проверка като клиенти, както и спрямо свързаните с тях лица - роднини, съпрузи или лицата, които живеят във фактическо съжителство. Дори и след като вече не заемат длъжността си, мерките спрямо тях остават приложими, ако не са изминали 12 месеца от преустановяване на "важните обществени функции", които са им били възложени.
 

При встъпване в делови взаимоотношения с такива лица законът изисква предварително одобрение от служител на висша ръководна длъжност при задължения субект (банки, кредитни институции, застрахователи и др.). Ако декларираш и/или установим тези обстоятелства, ще се свържем допълнително с теб за допълнителна информация/документи, за да може да решим дали да ти предоставим искания кредит.

Това е мярка за превенция на използването на финансовата система за целите на изпирането на пари и финансиране на тероризъм, която HappyCredit е задължено да прилага в качеството си на финансова институция.

Можеш да заявиш кредит наwww.happycredit.bg от всяка точка на страната с достъп до Интернет. Изпращаш заявлението изцяло онлайн и получаваш парите по банков път. Като допълнителна опция Happy Credit ти дава възможност да посетиш офис на Дружеството или Партньор в цялата страна.

Моля да се свържеш с нашия център за „Обслужване на клиенти“ на телефон + 359 877 9999 60 или  чрез имейл на: office@happycredit.bg, с радост ще ти помогнем.

Как можем да ти помогнем?

Ако имаш въпроси или нужда от повече информация, свържи се с нас.

Ние сме тук за теб от Понеделник до Петък от 10:00 до 18:00

Икона телефон0877 99 99 60